Naam: Danique Tubee

Functie: BBL-stagaire Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker

Geboren: 04-04-1998

Woonplaats: Echt


Hobby’s:
Sporten

Even voorstellen:
Mijn naam is Danique Tubee, ik ben 19 jaar oud en woon in Echt samen met mijn vriend Dennis. In 2014 ben ik gestart aan de opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 4, ik zit nu in mijn 2de leerjaar van de bbl-opleiding (werken-leren). Sinds September 2016 ben ik werkzaam bij de Sjoepkar.

Ik ben hier terecht gekomen via Merle, die dan ook al 3 jaar werkzaam is bij de Sjoepkar. Toen zij me vertelde dat ze nog iemand zochten voor bij het Kinderdagverblijf t’Sjoepkerke te komen werken, greep ik gelijk mijn kans.

Studie:
Na een leuke tijd op basisschool Patricius in Pey, ben ik naar Connect College gegaan waar ik op vmbo-niveau mijn diploma heb behaald. Hierna ben ik begonnen aan de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 in Sittard, deze studie loopt nog.

Waarom de Sjoepkar:
Ik heb altijd veel positieve berichten gehoord over de Sjoepkar, en dat het dan ook een sport BSO is trekt mij ontzettend aan! Zelf heb ik altijd veel sporten beoefend en om dan zoiets te mogen doen met kinderen vind ik fantastisch. Toen ik te horen kreeg dat ze nog iemand zochten voor bij het Kinderdagverblijf t’Sjoepkerke te komen werken, was ik erg enthousiast en heb vervolgens contact opgenomen. De Sjoepkar onderscheid zich van alle andere buitenschoolse opvangen door zoveel met de kinderen te bewegen, ik kon niet wachten om daar aan de slag te mogen gaan!

Ambitie:
Mijn ambitie is om samen met alle collega’s ervoor te zorgen dat kinderen zich hier thuis voelen en met een goed gevoel naar huis kunnen gaan. Ieder kind is anders en wij vinden het dan ook erg belangrijk dat elk kind individuele begeleiding krijgt, zodat het kind zelf ook weet dat hij/zij ertoe doet!