Naam: Miranda Rogge

Functie: Pedagogisch medewerkster

Geboren: 04-03-1980


Hobby’s:
Krachtsport, hardlopen, kindertheater maken en spelen, gezonde voeding

Studie:
Na de middelbare school ben ik naar het Leeuwenborgh in Sittard gegaan En heb daar de opleiding sociaal pedagogisch werk niveau 4 gedaan. Meteen bij het afronden van deze opleiding ben ik aan het werk gegaan binnen de kinderopvang en dit mag ik nu al 18 jaar met enorm veel plezier doen.

Waarom Sjoepkar: 
Dat ik met kinderen wilden gaan werken was voor mij al heel vroeg duidelijk. En dat ik binnen deze organisatie de kans kreeg om het werken met kinderen en mijn passie voor sport, dans, beweging en theater te combineren is voor mij de reden om enorm enthousiast te zijn over de Sjoepkar. Mijn uitdaging zal gaan liggen om het stukje sport/ bewegen waar de Sjoepkar onder andere voor staat nog meer om te gaan zetten voor de doelgroep 0 tot 4 jaar.

Ambitie:
Mijn ambitie binnen de Sjoepkar is dan ook om nog meer verdieping te gaan ontwikkelen in de unieke visie die onze organisatie heeft en dit voort te zetten binnen de dagopvang voor de kinderen van 0-4 jaar.  Uiteraard hoop ik mijzelf te kunnen blijven ontwikkelen en ontplooien om de kwaliteit naar een nog hoger plan te brengen.