Naam: Vera Jongen

Functie: Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker

Geboren: 24-02-1996

Woonplaats: Merkelbeek


Hobby’s:
Zwemmen, wandelen, fotografie, snorkelen

Even voorstellen:
Hallo allemaal,

Mijn naam is Vera Jongen, ik ben 21 jaar oud en woon in Landgraaf samen met mijn vriend Bas en mijn hond. In 2015 heb ik de opleiding tot Gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij de BSO Sjoepkar. Toen ik in september 2016 werd gevraagd terug te komen als vaste kracht bij het kinderdagverblijf was ik dan ook super enthousiast.

Studie:
Na een hele leuke tijd op basisschool St. Jozef in Merkelbeek, ben ik de Mavo gaan volgen op het Romboutscollege te Brunssum. Na deze afgerond te hebben ben ik naar ROC Leeuwenborgh gegaan om daar de opleiding ; Gespecialiseerd pedagogisch medewerker te gaan volgen (niv.4). Deze heb ik in 2015 afgerond.

Waarom de Sjoepkar:
Na een hele gezellige stageperiode in 2014/2015 bij Sport BSO Sjoepkar werd ik gevraagd te komen werken bij het kinderdagverblijf ’t Sjoepkerke dat in februari 2016 is opgericht. Dit maakte mij ontzettend enthousiast. Ik kon niet wachten om aan de slag te gaan met deze doelgroep. Mijn doel was en is om ervoor te zorgen dat de kinderen tijdens hun tijd bij ons een mooie persoonlijke ontwikkeling doormaken die zorgt voor een stevige basis.

Ambitie:
Mijn ambitie is om ervoor te zorgen dat de kinderen hier met een goed gevoel komen, en met een goed gevoel vertrekken. Daarnaast is het voor mij heel belangrijk dat wij de kinderen het gevoel geven dat ze belangrijk zijn en er toe doen. Zelfvertrouwen is een belangrijk iets waar uw kind goed op verder kan bouwen.