Naam: Vivien van Kuijk-Kepers

Functie: Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker

Geboren: 14-11-1979

Woonplaats: Merkelbeek


Hobby’s:
Tennis, skiën, snowboarden, knutselen/naaien.

Even voorstellen:
Mijn naam is Vivien van Kuijk-Kepers en ik woon in het mooie Merkelbeek. Ik ben getrouwd met Jerome en moeder van Sterre (2008) en Tijn (2010). Ik ben sinds 2000 werkzaam in de kinderopvang. In februari 2016 mocht ik in eigen dorp een nieuwe uitdaging aangaan. Een uitdaging waar ik ontzettend veel plezier heb. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin, speel ik tennis en gaan we graag samen op vakantie.

Studie:
Na een fijne tijd op Basisschool Sint Franciscus in Treebeek ben ik naar de Mavo gegaan. Hierna heb ik bij het Leeuwenborghcollege in Sittard mijn SPW-4 diploma gehaald. Vanuit deze studie ben ik vervolgens meteen als pedagogisch medewerker aan de slag gegaan.

Waarom de Sjoepkar:
Ik was natuurlijk al bekend met Sport Kinderopvang Sjoepkar omdat ik zelf in Merkelbeek woon en mijn kinderen hier ook op school zitten. Toen ik zag dat Sport Kinderopvang Sjoepkar ging uitbreiden met een kinderdagverblijf en hiervoor een multifunctionele duizendpoot zocht, ging mijn hart sneller kloppen. Na jarenlange ervaring met deze doelgroep is het een fantastische uitdaging om ervoor te zorgen dat KDV ’t Sjoepkerke een succes wordt.

Ambitie:
Mijn ambitie is om samen met mijn collega’s ervoor te zorgen dat ouders met een gerust hart hun dierbaarste bezit achter kunnen laten bij KDV ’t Sjoepkerke. Dat de kinderen zich bij ons thuis voelen en een zorgeloze dag hebben, vol uitdagingen, gezelligheid en plezier.