Opvang gedreven door nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht van het kind. Dat is waar kinderopvang Sjoepkar voor staat. Elk kind is uniek en moet zich kunnen ontwikkelen en groeien vanuit zijn eigen kracht. Wij zijn er om kinderen het vertrouwen te geven en te begeleiden in hun ontdekkingsreis.

   Wil je graag meer weten over onze unieke visie op kinderopvang. Wij vertellen je er graag alles over. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

BSO Sjoepkar

Wij bieden een omgeving waarin ieder kind zich kan ontplooien en groeien vanuit zijn eigen kracht. Door een gevarieerd aanbod van sport en spel kunnen kinderen na school lekker actief bezig zijn. Zoveel mogelijk in de buitenlucht of lekker creatief binnen aan de slag.

KDV ’t Sjoepkerke

Kinderen worden met een enorme nieuwsgierigheid geboren. Een natuurlijke drang om de wereld te onderzoeken. Kinderen ontdekken de wereld door middel van spelen en bewegen. Hierop spelen we in door activiteiten aan te bieden waarbij kinderen zelf op ontdekkingsreis kunnen gaan en spelen en bewegen voorop staan.

Aanmelden

Wil je graag meer informatie over onze opvang of wil je jouw kind(eren) inschrijven? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

“Wij zijn er om kinderen het vertrouwen te geven en te begeleiden op hun ontdekkingsreis”

Wat ouders over ons zeggen

Sfeerimpressie