Naam: Danni Erens

Functie: Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker

Geboren: 01-08-1995

Woonplaats: Landgraaf


Hobby’s:
Voetballen

Even voorstellen:
Hallo allemaal,

Mijn naam is Danni Erens, ik ben 21 jaar oud en woon in Landgraaf samen met mijn ouders. Ik heb nog 1 zus.  Mijn grote hobby is voetballen.

Studie:
Op het Charlemagne college in Landgraaf locatie Brandenberg heb ik kader niveau gedaan. Hier heb ik de sector SD&V (Sport, Dienstverlening & Veiligheid) gedaan. Na mijn middelbare school ben ik begonnen aan de opleiding Pedagogisch medewerker. Hier heb ik niveau 4 afgerond.

Waarom de Sjoepkar:
Ik heb tijdens mijn studie stage gelopen bij sport kinderopvang Sjoepkar en was vanaf dag één verkocht. De speelse maar toch leerzame manier waarop de Sjoepkar omging met de kinderen in combinatie met sporten sprak mij direct aan. Ik voetbal zelf al van kleins af aan en ben van mening dat sporten en contact met andere kinderen heel belangrijk is voor de ontwikkeling van een kind.

Ambitie:
Mijn ambitie is om ervoor te zorgen dat de kinderen op onze bso met plezier sporten en bewegen. Ze zich kind voelen en ze zich amuseren tijdens de opvang. Samen met leuke collega’s, een mooie opvang en enthousiaste kinderen hoop ik dat we er iedere dag samen een sportieve, gezellige en leerzame dag van maken.