Naam: Dennis Gelissen

Functie: Leidinggevende

Geboren: 18-05-1981


Hobby’s:
Wielrennen, Voetbal, Hardlopen, lezen, gezonde voeding,

Studie:
Na mijn middelbare school waar ik de HAVO heb afgerond ben ik naar de Fontys Sport Hogeschool gegaan omdat mijn passie echt bij de sport ligt. Ik heb voor de richting sportieve recreatie en sportstimulering gekozen. Na het behalen van mijn diploma heb ik de eerste jaren vooral in de Outdoorsport gewerkt maar mijn echte passie zit in de sportstimulering, en met name bij kinderen. op dit moment volg ik nog een studie als lifecoach.

Waarom Sjoepkar:
Sport kinderopvang Sjoepkar was na jaren werken in de Outdoorsport voor mij een nieuwe uitdaging en een unieke kans om sportstimulering te combineren bij kinderen. Bij de Sjoepkar krijg ik de kans om die visie te verwezenlijken. De vrijheid die ik krijg om de gewenste doelen te halen is voor mij heel belangrijk. Vandaar dat ik ook elke dag met veel plezier en energie kom werken.

Ambitie:
Mijn ambitie binnen de Sjoepkar is altijd geweest om een stabiele kinderopvangorganisatie neer te zetten met integriteit en een unieke eigen visie. Inmiddels kunnen we concluderen dat we aan dat doel hebben voldaan. Mijn ambitie nu ligt vooral op verbetering van kwaliteit en ervoor zorgen dat we aan de top blijven. Onze visie en manier van werken is uniek en iets waar ik trots op ben. En daardoor ben ik zeer gemotiveerd om dit verder uit te bouwen.