Naam: Merle Curvers

Functie: Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker

Geboren: 01-06-1996

Woonplaats: Susteren


Hobby’s:
Koken, knutselen.

Voorstellen + studie:
Mijn naam is Merle Curvers. Ik ben 21 jaar en maak nu sinds 3 jaar deel uit van het team van het Sjoepkar. Ik woon in Susteren bij mijn ouders. Ik heb sinds juni 2017 mijn opleiding ‘gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4’ afgerond op het Leeuwenborgh in Sittard.

Waarom de Sjoepkar:
Waarom ik zo graag bij sport BSO Sjoepkar werk is omdat wij ons met name richten op sport en spel activiteiten. Kinderen kunnen zich op deze manier mede ontwikkelen door middel van sport. Ook is bij ons elk kind uniek. Dit vind ik iets heel moois. Elk kind moet zich namelijk kunnen ontwikkelen op zijn/haar eigen manier. Dat wij als BSO dit ondersteunen spreekt mij erg aan. Verder vind ik het fijn hoe wij als begeleiders in contact staan met ouders. Ook ervaar ik de samenwerking binnen het team als heel positief. Iedereen is erg betrokken naar de kinderen, ouders/verzorgers en elkaar. Kortom werken bij sport BSO Sjoepkar doe ik elke dag met veel plezier.

Ambitie:
Mijn ambitie is om samen met mijn collega’s ervoor te zorgen dat ouders met een gerust hart hun kinderen achter kunnen laten bij BSO Sjoepkar. Dat de kinderen zich bij ons thuis voelen en een zorgeloze dag hebben, vol uitdagingen, gezelligheid en plezier.