Skip to main content

Het Hart van Kinderopvang Sjoepkar

Deze pagina is gewijd aan ons fantastische team bij Kinderopvang Sjoepkar. Hier vieren we de passie, professionaliteit, en het persoonlijke engagement van elke medewerker die samen de ziel vormen van onze opvang. Bij Sjoepkar begrijpen we dat de kwaliteit van onze zorg direct voortkomt uit de kwaliteit van ons personeel. Daarom zijn we trots op ons toegewijde team van pedagogisch medewerkers, specialisten en ondersteunend personeel, die allemaal één gezamenlijk doel hebben: het creëren van een veilige, liefdevolle en stimulerende omgeving voor de kinderen die we mogen begeleiden.

Onze Pedagogisch Medewerkers: De Bouwstenen van Groei
Onze pedagogisch medewerkers zijn meer dan alleen verzorgers; ze zijn opvoeders, avonturiers, vertrouwenspersonen en soms zelfs superhelden in de ogen van de kinderen. Met een rijke mix van ervaring, kennis en voortdurende professionele ontwikkeling, brengt elk lid van ons team hun unieke talenten en passies mee om de kinderen te inspireren. Van kunstzinnige workshops tot wetenschappelijke experimenten en sportieve uitdagingen, ze creëren dagelijks magische momenten van leren en ontdekken.

Ondersteunend Personeel: De Onzichtbare Helden
Ons ondersteunend personeel zorgt ervoor dat alles achter de schermen soepel verloopt. Van de keuken tot het kantoor, hun harde werk en toewijding zorgen ervoor dat onze kinderopvang elke dag een veilige en uitnodigende plek is voor kinderen en ouders.

Een Cultuur van Samenwerking en Respect
Bij Kinderopvang Sjoepkar koesteren we een cultuur van openheid, samenwerking en respect. We geloven in de kracht van teamwerk en moedigen iedereen aan om hun ideeën en suggesties te delen. Samen vieren we onze successen, leren we van onze uitdagingen en bouwen we aan een gemeenschap waar iedereen zich gewaardeerd en ondersteund voelt.

Doe Met Ons Mee
Ben je geïnteresseerd in het maken van een positieve impact op de levens van kinderen en het deel uitmaken van een dynamisch en ondersteunend team? Ontdek dan onze carrièremogelijkheden en word onderdeel van Kinderopvang Sjoepkar. Samen kunnen we de toekomst van elke jonge ontdekkingsreiziger die we mogen verwelkomen, vormgeven en verrijken.

Sport Kinderopvang Sjoepkar KDV & BSO Merkelbeek & Brunssum

Caro Huben

Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Caro Huben, ik ben 24 jaar en woonachtig in Brunssum.
Ik ben werkzaam op het kinderdagverblijf Sjoepkerke in Merkelbeek en zit in het laatste jaar van mijn opleiding “gespecialiseerd pedagogisch medewerker” . Werken met kinderen is mijn passie! Elke dag brengt nieuwe verassingen en uitdagingen, en ik geniet ervan om een positieve invloed te hebben op hun leven. Ik geloof sterk in de visie “ elk kind is uniek” dit weerspiegelt mijn inzet om elk kind te zien en te begrijpen als individu met eigen behoeften, talenten en persoonlijkheid. Mijn passie voor werken met kinderen wordt duidelijk door mijn betrokkenheid bij de Sjoepkar en mijn inzet om een omgeving te creëren waarin elk kind zich gehoord, gezien en gewaardeerd voelt. .

Graag tot ziens bij KDV ’t Sjoepkerke 😊

Kinderopvang Sjoepkar KDV & BSO Merkelbeek & Brunssum

Mariska Craemers

Pedagogisch Medewerker

Mijn naam is Mariska, en ik werk sinds 2019 met heel veel plezier bij het Sjoepkerke in Merkelbeek. Ik vind het heel leuk om creatief bezig te zijn, en dit deel ik dan ook graag met de kinderen. Samen knutselen, verven, of kunstwerkjes maken vind ik het leukste om te doen. Hierin vind ik het belangrijk dat de kinderen hun eigen gang kunnen gaan, en zelf kunnen ontdekken wat zij leuk vinden om te doen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen, en begeleid ze hier met heel veel liefde in.
Sport Kinderopvang Sjoepkar KDV & BSO Merkelbeek & Brunssum

Esther Arets

(Pedagogisch) Coach / Assistent Leidinggevende

Ik ben Esther Arets en ik ben een element binnen het team van sport kinderopvang Sjoepkar.
Ik werk al jaren met veel passie in verschillende functies binnen de kinderopvang.
Ik ben ervan overtuigd dat als al deze kleine elementen genoeg aandacht krijgen en elkaar versterken, zij een sterke basis vormen, en dat principe probeer ik over te dragen op de werkvloer en binnen ons team. En net als onze kindjes hier, blijven we doorgroeien en ontwikkelen in onze kracht.

“Niemand is jij en dat is je kracht”

Esther

Kinderopvang Sjoepkar KDV & BSO Merkelbeek & Brunssum

Sem Bego

Pedagogisch medewerker BBL

Mijn naam is Sem Bego,
ik ben werkzaam als BBL stagiaire binnen de Sjoepkar.
De visie van de Sjoepkar, waarbij we op een actieve & sportieve manier activiteiten voor de kinderen aanbieden spreekt mij erg aan.
Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat ik er steeds weer opnieuw getuige van mag zijn hoe kinderen op hun eigen en unieke wijze op ontdekkingsreis gaan en onderweg nieuwe stappen in hun ontwikkeling maken!
Kinderopvang Sjoepkar KDV & BSO Merkelbeek & Brunssum

Inas Abidi

Beleidsmedewerker

Mijn naam is Inas, ik ben 29 jaar en woon in Brunssum. Ik vind het erg leuk om te reizen, te shoppen en om tijd door te brengen met mijn familie en vrienden. Daarnaast ligt mijn passie bij het werken met kinderen.

Een omgeving creëren waar kinderen zichzelf mogen en durven zijn, leren waar hun interesses liggen en ontdekken wat hun kwaliteiten zijn, is wat ik erg belangrijk vind.

Werken binnen een bedrijf waar ‘Out of the box’ denken word gestimuleerd en leert dat ‘Elk kind uniek is’, zorgt er voor mij voor dat ik sinds 2016 met veel passie en plezier bij de Sjoepkar werk.

Elk kind is ook uniek, en dat maakt het werken met kinderen nou zo mooi. De diversiteit in de ontwikkeling van jonge kinderen en de eigenheid van elk kind maakt dat mijn werk elke dag weer vernieuwend en uitdagend is.

Kinderopvang Sjoepkar KDV & BSO Merkelbeek & Brunssum

Ineke van der Jagt

Pedagogisch Medewerker

Hallo, ik ben Ineke. Ik woon in Hoensbroek met mijn partner, dochter en zoon. Een aantal jaar geleden heb ik de opleiding sociaal pedagogisch medewerker afgerond. Na mijn opleiding heb ik eerst 10 jaar in een schoenenwinkel gewerkt en heb ik veel ervaring opgedaan als assistent manager.
Sinds ik moeder ben geworden was voor mij heel duidelijk dat ik niet op mijn plek stond in de schoenenwinkel.
Vanaf 2021 ben ik werkzaam bij de Sjoepkar en dit doe ik met heel veel plezier. Ik vind het prachtig om de kinderen te zien groeien en om hun te zien ontwikkelen. Om hier een rol in te mogen spelen geeft mij voldoening in mijn werk. Elk kind groeit op zijn/haar eigen tempo. Dat vind ik mooi om te zien maar ook om te stimuleren.
Kinderopvang Sjoepkar KDV & BSO Merkelbeek & Brunssum

Patty Meesters

Locatieverantwoordelijke BSO

Hallo, mijn naam is Patty Meesters en ik woon samen met mijn partner en mijn zoontje in Brunssum. Sinds 2022 ben ik werkzaam bij sport kinderopvang Sjoepkar op locatie BSO Merkelbeek. Hiervoor heb ik al meerdere jaren ervaring mogen opdoen in de kinderopvang. Ik vind het belangrijk om een veilige plek te creëren waar kinderen zich zelf kunnen en durven zijn, risico’s durven te nemen, zich optimaal kunnen ontwikkelen en waarbij er gekeken wordt naar de wensen en behoeftes van het individuele kind. Ieder kind is anders en dat maakt mijn werk als pedagogisch medewerker zo bijzonder. Het contact met ouders/verzorgers vind ik ook erg belangrijk, samen kunnen wij ervoor zorgen dat de kinderen zich zo optimaal mogelijk ontwikkelen maar vooral ook heel veel plezier beleven op de BSO. Het plezier , genot en vertrouwen zien bij kinderen geeft mij een voldaan gevoel.
Kinderopvang Sjoepkar KDV & BSO Merkelbeek & Brunssum

Joyce Frints

Pedagogisch Medewerker

Ik ben Joyce 24 jaar en samen met mijn man en hondje Cody woonachtig in Gulpen.

Sinds december 2021 mag ik al met veel plezier bij de Sjoepkar werken

Vanaf jongs af aan wist ik dat ik graag met kinderen wilde werken.

Wat ik belangrijk vind is dat ieder kind uniek is en kan zich ontwikkelen op een eigen tempo. Ieder kind verdiend wat hij/zij nodig heeft

Wij bieden de kinderen een berg van activiteiten aan, waar spelen en bewegen voorop staan. Door het spelen en bewegen, van het zelf ontdekken wat zij al zelf kunnen leren zij het meest.

Samen met mijn collega’s de kinderen een mooie dag bezorgen, daar doen wij het voor!

Sport Kinderopvang Sjoepkar KDV & BSO Merkelbeek & Brunssum

Dennis Gelissen

Leidinggevende

Hallo daar!
Ik ben Dennis Gelissen en ik ben inmiddels al sinds de start in 2010 verbonden aan Sport Kinderopvang Sjoepkar.
Als Leidinggevende sta ik aan het roer van ons team van toegewijde medewerkers en ben ik gepassioneerd om een veilige, stimulerende omgeving te creëren waarin uw kleintjes kunnen opbloeien.

Met een brede achtergrond in pedagogiek, sport en psychologie en jarenlange ervaring in het werken met (jonge) kinderen, geloof ik sterk in het belang van leren vanuit nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht.

Sport Kinderopvang Sjoepkar is meer dan alleen een plek waar kinderen leren; het is een gemeenschap waarin we samen groeien. We hechten veel belang aan open communicatie en nauwe samenwerking met ouders, omdat we geloven dat een sterke band tussen school, kinderopvang en thuis de sleutel is tot het succes van elk kind.

Laten we samen ontdekken, spelen en leren terwijl we bouwen aan een solide basis voor de toekomst van alle kinderen.

Ik kijk ernaar uit u persoonlijk te ontmoeten en u meer te vertellen over wat onze kinderopvang te bieden heeft.

Met vriendelijke groet,
Dennis Gelissen

Kinderopvang Sjoepkar KDV & BSO Merkelbeek & Brunssum

Danni Erens

Locatieverantwoordelijke BSO

Hallo,

Mijn naam is Danni Erens en ik ben 28 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend Philip en mijn zoontje Zéno. In 2015 heb ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond en ben ik vanuit mijn stageplek blijven hangen bij de Sjoepkar. Hier werk ik nu al 8 jaar met veel plezier.
Onder het motto ‘’elk kind is uniek’’ vind ik het mooi om te zien hoe ieder kind zich ontwikkeld op zijn of haar manier. Door te bewegen, te spelen en te ontdekken vind ik het leuk om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te bieden die aansluiten bij hun behoeftes en interesses. De eigenheid van elk kind maakt dat mijn werk elke dag weer vernieuwend en uitdagend is, geen dag is hetzelfde.

Kinderopvang Sjoepkar KDV & BSO Merkelbeek & Brunssum

Yoshi Rohi

Pedagogisch Medewerker

Hallo, mijn naam is Yoshi Rohi. Ik ben 28 jaartjes jong. Ik doe dit werk nu al 3 jaar met alle liefde. Ik hou van de pure oprechtheid van de kinderen. Dat motiveert mij om iedere dag weer naar mijn werk te komen voor de kinderen. Ik ben een sportief type en mijn passie is motorcross. Ik vind het ook leuk om actief met de kinderen mee te doen. Daarbij vind ik het stukje rust ook belangrijk. Als ikzelf wil afschakelen doe ik dat het liefst in de wellness. Aan rust en structuur hecht ik dus veel waarde, voor mijzelf en ook voor de kinderen. Maar het allerbelangrijkste is plezier! Wat ik erg leuk vind aan het werken met kinderen is om ze te stimuleren in hun ontwikkeling, op hun eigen manier, en ze een veilig en vertrouwd gevoel te geven

Groetjes,

Yoshi Rohi

Sport Kinderopvang Sjoepkar KDV & BSO Merkelbeek & Brunssum

Sanne Miltenburg

Pedagogisch Medewerker

Mijn naam is Sanne Miltenburg, ik ben 23 jaar. Samen met mijn vriend en hond woon ik in Landgraaf. Ik ben werkzaam bij het kinderdagverblijf in Merkelbeek en doe de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik ben werkzaam bij sport Kinderopvang Sjoepkar sinds 2022. Ik ben altijd al gek geweest op kinderen en vindt het ontzettend leuk om ze te zien groeien in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik heb specifiek gekozen om te gaan werken bij sport Kinderopvang Sjoepkar omdat hier gekeken wordt naar het individuele kind. ‘’Elk kind is uniek’’ Ik vind het belangrijk dat het kind doet wat hij of zij leuk vindt en zich op hun eigen snelheid kunnen ontwikkelen. Ik doe mijn werk met heel veel liefde en plezier.
Kinderopvang Sjoepkar KDV & BSO Merkelbeek & Brunssum

Celina Warmoeskerken

Pedagogisch Medewerker

Mijn naam is Celina Warmoeskerken en ik ben werkzaam als pedagogisch medewerker.
Ik haal heel erg veel voldoening uit mijn werk omdat iedere dag anders is. Ik vind het super leuk en interessant om te zien hoe de kinderen zich zelf kunnen ontwikkelen en kunnen ontdekken op hun eigen manier. Dit door middel van onze sport en spel activiteiten.
De visie sluit volledig bij mij aan omdat ik het zelf heel belangrijk vind dat ieder kind zich zelf leert kennen en ook echt durft te zijn wie hij/zij is.
Het werk blijft vooral aantrekkelijk omdat er heel veel variatie is voor zowel de kinderen als voor ons en dit maakt het werk nog leuker!

Met vriendelijke groet,
Celina Warmoeskerken

Sport Kinderopvang Sjoepkar KDV & BSO Merkelbeek & Brunssum

Vivien van Kuijk - Kepers

Leidinggevende

Mijn naam is Vivien van Kuijk-Kepers, samen met mijn gezin woon ik in Merkelbeek. Ik ben inmiddels ruim 23 jaar werkzaam in de kinderopvang waarvan de laatste 7 jaar met heel veel plezier bij sport kinderopvang Sjoepkar. De diversiteit in mijn werk maakt dat elke dag weer vernieuwend en uitdagend is. Ik vind het belangrijk dat mijn collega’s in hun kracht en op basis van vertrouwen werken. Mijn streven is om achter de schermen alles zodanig in te richten dat mijn collega’s alle tools voorhanden hebben waarmee ze het verschil kunnen maken op de groep, zodanig dat alle kinderen in een veilige omgeving en op hun eigen tempo kunnen groeien, leren en ontdekken.
Kinderopvang Sjoepkar KDV & BSO Merkelbeek & Brunssum

Boyenne Vaessens

Pedagogisch Medewerker

Mijn naam is Boyenne Vaessens, en ben werkzaam als pedagogisch medewerker bij het kinderdagverblijf in Merkelbeek. Ik heb veel affiniteit met het werken met kinderen en bewegen. Deze combinatie binnen de Sjoepkar past daardoor goed bij mij en mijn visie. Het leukste aan het werken binnen de Sjoepkar vind ik onder andere de variatie; van verschillende beweegmomenten, verschillende activiteiten, samen spelenderwijs leren en werken met de verschillende leeftijdsgroepen. Zo wordt elk kind binnen de Sjoepkar gezien en wordt er gekeken naar wat een kind nodig heeft. Ik ben namelijk van mening dat geen elk kind hetzelfde is en ieder kind mag stralen in zijn eigen kwaliteiten. Het mooie van ons vak is dat wij de kinderen daarin mogen begeleiden en helpen groeien in de ontwikkeling.
Kinderopvang Sjoepkar KDV & BSO Merkelbeek & Brunssum

Quinn Schlenter

Groepshulp

Hallo ik ben Quinn Schlenter en ben momenteel werkzaam als groepshulp en de klusjes man binnen de Sjoepkar. Je zult mij op zowel locatie Brunssum als locatie Merkelbeek vinden. Door de variatie van werkzaamheden maakt dit mijn baan erg uniek en leuk!

Met vriendelijke groet,
Quinn Schlenter

Sport Kinderopvang Sjoepkar KDV & BSO Merkelbeek & Brunssum

Brenda van der Hoek

Pedagogisch Medewerker

Mijn naam is Brenda van der Hoek, ik ben 28 jaar, getrouwd en moeder van 2 dochters.

Bij Sport Kinderopvang Sjoepkar staat centraal "ieder kind is uniek". Dat is nou precies wat ik belangrijk vind! Niet alleen kinderen maar iedereen is uniek!
De kinderen bij ons ontwikkelen zich allemaal op hun eigen tempo, ze kunnen spelen en sporten zoals zij dit zelf willen.
Later hebben ze genoeg verplichtingen. Voor nu, gewoon lekker kind zijn!
Zowel de kinderen als de medewerkers bij Sport Kinderopvang Sjoepkar krijgen deze gelegenheid. Elke dag bied nieuwe uitdagingen en kansen.
Daarom vind ik het super leuk om hier te mogen werken en ben ik blij dat ik deel uit mag maken van het team!

Sport Kinderopvang Sjoepkar KDV & BSO Merkelbeek & Brunssum

Yvette Custers

Pedagogisch Coach

Hallo allemaal!
Binnen Sport Kinderopvang Sjoepkar vervul ik binnen ons enthousiaste en dynamische team de rol van pedagogisch coach.
Ieder kind en iedere medewerker is uniek. Deze visie is het centrale uitgangspunt van ons beleid.
Ik draag hieraan bij door in een veilige en vertrouwde omgeving mensen te stimuleren in de verdere ontwikkeling van ieders talenten en individuele krachten.
Dit maakt mijn werk als coach leuk en uitdagend maar vooral ook erg belangrijk.

Binnen Sport Kinderopvang Sjoepkar voel ik de vrijheid om te kijken naar waar krachten/kwaliteiten van de medewerkers liggen en hoe deze het beste tot hun recht kunnen komen.
Wat is er nou mooier dan mensen te helpen groeien?
Tot snel bij Sport Kinderopvang Sjoepkar,
Yvette Custers