Naam: Ines Abidi

Functie: Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg

Geboren: 12-11-1993

Woonplaats: Heerlen


Hobby’s:
Winkelen, reizen en veel uitstapjes ondernemen.
Mijn favorieten zijn op vakantie gaan en winkelen.

Studie: 
Na een leuke tijd op de basisschool “De Ganzerik” in Heerlen, ben ik naar de Emma College in Hoensbroek gegaan. Daarna heb ik op het Arcus college in Heerlen mijn PW- Jeugdzorg 4 diploma gehaald.

Na het afronden van mijn studie ben ik meteen aan de slag gegaan bij het Icarus, dit is een gesloten inrichting voor jongeren in Cadier en Keer.

Hier heb ik anderhalf jaar met veel plezier mogen werken en heb er veel ervaring opgedaan.

Waarom de Sjoepkar: 
Ik vind het belangrijk dat kinderen zich sociaal-emotioneel, lichamelijk en cognitief ontwikkelen en tevens gekeken word naar de unieke eigenschappen van het kind. De kinderen staan per individu centraal bij ons. Omdat dit binnen ‘Sport kinderopvang Sjoepkar’ ook nog op een gezonde en sportieve manier gebeurt, is het voor mij de ultieme werkplek waar ik elke dag met heel veel plezier naar toe kom. Zelf houd ik er van om jongeren en/of kinderen te motiveren en te stimuleren en dit op een uitdagende en gezonde manier daarom wist ik dat Sport kinderopvang Sjoepkar de perfecte werkplek zou zijn voor mij. Ik haal veel plezier en voldoening uit het werken met kinderen.

Ambitie:
Mijn ambitie is om samen met mijn collega’s een fijne en veilige omgeving te creëren waar uw kind(eren) zich zelf optimaal kunnen ontwikkelen, de kinderen een leuke en leerzame dag bezorgen, hun interesses leren kennen en hun zelfvertrouwen vergroten.

Aandacht voor het individuele kind in een groep en contacten met ouders vinden wij erg belangrijk, wij hopen op deze manier een omgeving te creëren waar u en uw kind(eren) zich thuis voelen.